Zobacz wszytkie serwisy JOE.pl
blogiblog4u.pl blogiblogasek.pl katalog stronwjo.pl avataryavatary.ork.pl czcionkiczcionki.joe.pl aliasydai.pl, ork.pl, j6.pl tapety tapety.joe.pl obrazkiobrazki na NK
Online: ---
zdrowie i choroby nieruchomości na mapie
Blog nie aktywny. Dodaj notkę aby usunąć tą informację oraz reklamy w treści bloga
O nich!
Było tu 6066 osób

..::AVEK::..



Dodaj do Ulubionych


..::KSIEGA::..

Look
Add

..::ARCHIWA::..

2008
Kwiecień


..::LINKI::..



..::FAV::..



..::KLUBY::..

{kluby}

Lay & html by Bloomer-Muska



O nich!

O hsm
 (Vanessa Hudgens)Gabriella Montez
                w filmie gra nieśmiałą nową
                prymuskę oraz śpiewała razem
                z Troy'm w szkolnym musicalu.
                Jej najlepsza przyjaciółka
                Taylor McKessie.
 (Zac Efron) Troy Bolton w filmie
                gra kapitana drużyny koszykarskiej
                ,,Dzikie koty'' oraz śpiewał  z Gabriellą
                w szkolnym musicalu.
                Jego najlepszy przyjaciel Chad Danforth.

 (Ashley Tisdale) Sharpay Evans
                w filmie grała siostrę Ryan Evans
                z którym śpiewała w szkolnym musicalu
                i chcieli się pozbyc Troy'a i Gabrielli.

 (Lucas Grabbel) Ryan Evans
                w filmie grał brata Sharpay Evans,
                z którą śpiewał w szkolnym musicalu
                i chcieli się pozbyc Troy'a i Gabrielli.


 (Corobin Bleu) Chad Danforth
                w filmie grał koszykorza
                w ,,Dzikich kotach''.
                Przyjaciel Troy'a, lecz on
                nie namawiał go do śpiewania
                wręcz przeciwnie.

 (Monique Cloeman) Taylor McKassice
                w filmie grała wzorową uczennice.
                Przyjaciółka Gabrielli, lecz nie namawiała
                jej do śpiewania wrzęcz przeciwnie.

A teraz kilka fot bohaterów
        
  Gabriella          Troy           Taylor           Chad
   Montez           Bolton      McKassice      Dantorth

                  
  
                      Sharpay          Ryan
                        Evans           Evans

   

 

   

 


   

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 


Imię: Vanessa

Drugie imię: Anne

Nazwisko: Hudgens

Data Urodzenia: 14.12.1988

Miejsce urodzenia: Salinas, California, USA

Znak zodiaku; Strzelec

Pseudonimy: Van, Nessa, Baby V, V

Zwierzak: Pies - Shadow

Ul.kolor: czarny, niebieski, pomarańczowy

Ul. rodzaj filmu: horror

Ul. rodzaj muzyki: pop

Nie umie: gwizdać

Boi się: os, pszczół

Nie lubi: szpinaku

Rodzice: mama Gina Guanco i tata Greg Hudgens

Rodzeństwo: młodsza siostra Stella

Waga: ok. 50 kg

Wzrost : 164 cm

Partner: Zac Efron

Ulubione piosenkarki: Alicia Keys, Celine Dion i Natalie Wood

Jej
debiutem aktorskim była rola Noel w filmie Thirteen. Ważną rolą była
też Tintin w Thunderbirds, lecz prawdziwą sławę przyniosła jej rola
Gabrielli Montez w filmie High School Musical. Status "gwiazdy" na
dobre upieczętowało zagranie w kontynuacji High School Musical - High
School Musical 2. Pojawiła się w dwóch serialach: Drake and Josh oraz
Nie ma to jak hotel. Obecnie przygotowoje następny film produkowany
przez Rock Mafia Studio pt. Will (2008), w którym wcieli się w postać
15-letniej Sam. Vanessa obecnie przygotowuje się do ponownego wcielenia
w rolę Gabrielli Montez w trzeciej już części kultowego High School
Musical - High School Musical 3. Obsada filmu została już potwierdzona.

Debiutancki
album Vanessy Hudgens – V, został wydany we wrześniu 2006 przez
Hollywood Records, Disney’owskie studio nagrań. Wideoklip z jej
pierwszego singla, Come Back To Me, debiutował wraz ze światową
premierą filmu Dziewczyny Cheetah 2 w sierpniu. Oficjalny wideoklip z
jej drugiego singla, Say OK, został zaprezentowany podczas premiery
filmu Wskakuj! Obecnie trwają przygotowania do następnego albumu w
stylu jazz, hip-hop oraz R&B - Not So Glamorous, który zostanie
wyprodukowany przez Hollywood Records w 2008 roku. Znajdzie się tu 12
piosenek oraz 4 utwory bonusowe. Premiera planowana jest na wiosnę tego
roku. Vanessa nagrała także inne utwory, takie jak: "Still There For
Me" z Corbinem Bleu na jego albumie Another Side, "Colors Of The Wind"
dla DisneyMania5 oraz prawdopodobnie zaśpiewa w kolejnej edycji
DisneyManii.

Vanessa
Hudgens swoją karierę modelki zaczynała już jako dziecko, gdzie nosiła
ubrania projektantów dziecięcych. Następnie wystąpiła również w kilku
reklamach. Dla Old Navy Cmmercial wystąpiła w stroju kąpielowym, a w
Neutrogena Commercial reklamowała kosmetyki z tej serii. Obecnie stała
się modelką marki Red by Marc Ecko Commercial. Twarzami tej właśnie
firmy stały się również Ashley Tisdale i JoJo.
http://bi.gazeta.pl/im/6/4377/z4377296M.jpg
imie:Zac

nazwisko:Efron

pełne imie i nazwisko:Zachary David Alexander Efron

miejsce urodzenia:San Luis Obispo, Kalifornia, USA

data urodzenia:18.10.1987r.

filmografia:

aktorzy:

2006: High School Musical jako Troy Bolton

2005: Derby (Derby Stallion, The) jako Patrick McCardle

2004: Summerland jako Cameron

2004-2005: Summerland jako Cameron Bale

2004: Miracle Run jako Steven Morgan (nastolatek)

2003: Big Wide World of Carl Laemke, The jako Pete Laemke



aktorzy (gościnnie):

2002-2003: Firefly jako Młody Simon

2002: Kryminalne zagadki Miami (CSI: Miami) jako Seth Dawson

2001-2004: Obrońca (Guardian, The) jako Luke Tomello

1994: Ostry dyżur (ER) jako Bobby Neville

http://img99.imageshack.us/img99/9495/nagwekzashleyds4.jpg
mię: Ashley Michelle
Nazwisko: Tisdale
Wiek: 22 lat
Urodziny: 2 lipca 1985
Ma 160 cm wzrostu.
Kol. oczu: brązowy
Zwierzęta: pies rasy Maltipoo o imieniu Blondi oraz drugi piesek o imieniu Maui
Rodzeństwo: starsza siostra Jennifer
Najlepsze przyjaciółki: siostra Jennifer
Chłopak: Jared Murillo
Naturalny
kolor jej włosów to orzechowy ale przefarbowala się na blond do roli
Maddie Fitzpatrick w filmie The Suite Life Of Zack & Cody
____________________________
ULUBIONE:

 kolor:
różowy 

 jedzenie:
 'Sushi! I love Sushi and pizza' 

 kolejka w Disney'landzie:
Pirates of the Caribbean 

 filmy:
'Just Married' 'My Best Friends Wedding' i 'How to Lose a Guy in 10 Days'

program w TV:
Laguna Beach and Surface

aktorzy:
Johnny Depp, Leonardo Dicaprio, Julia Roberts i Brittany Murphy 

 książka:
The Great Gatsby 

 rozrywka:
'I love Shopping!' 

 postać z Disney'a:
Tinkerbell (Dzwoneczek) z 'Piotrusia Pana' 

 piosenka z High School Musical:
 Breaking Free
____________________
 

Ashley nagrała także album, Headstrong,
którego premiera miała miejsce 6 lutego 2007. Z tej płyty pochodzą
single: He Said She Said, Not Like That, Suddenly, które doczekały się
teledysków w formie trzyczęściowej opowieści oraz Be Good to Me.
Krążyła pogłoska, że Ashley nagra następny album, jednak sama zdementowała te plotki w programie Good Morning America,
mówiąc:"...Na razie nie będzie nowego albumu. Owszem, miałam to w
planach jednak zmieniłam decyzję. Jeżeli już można go się spodziewać to
najwcześniej za 2 lata. Teraz chce jaknajlepiej wypromować Headstrong...". 13 listopada odbyła się premiera jej filmu DVD - There's Something About Ashley, w którym znajdą się teledyski z Headstrong.

 

Oto spis piosenek znajdujących się na płycie Headstrong:

  

1."Intro" - 1:04

2."So Much for You" - 3:05

3."He Said She Said" - 3:08

4."Be Good to Me" - 3:33

5."Not Like That" - 3:01

6."Unlove You" - 3:29

7."Positivity" - 3:46

8."Love Me for Me" - 3:46

9."Goin’ Crazy" - 3:09

10."Over It" - 2:54

11."Don’t Touch (The Zoom Song)" - 3:12

12."We’ll Be Together" - 4:00

13."Headstrong" - 3:11

14."Suddenly" - 3:39

Bonus

"Who I Am" - 3:17

"It's Life" - 3:47

"I Will Be Me" - 3:15

Obrazek "http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Corbin-Bleu-ta01.jpg" nie może zostać wyświetlony, ponieważ zawiera błędy.

Prawdziwe nazwisko:Corbin Bleu Reivers

Data urodzenia:21 lutego 1989

Miejsce urodzenia:Brooklyn, New York City, USA



Ważne role:

*Chad Danforth w High School Musical 1 i 2

*Izzy Daniels w Jump in!

*Nathan McHugh w Zagubieni z lotu 29

*Austin w Catch That Kid


http://i234.photobucket.com/albums/ee191/vanessa_starr2008/lucas_grabeel_1191087683.jpg

Pełne Nazwisko: Lucas Stephen Grabeel
Data urodzenia: 23 listopada 1984 r.
Miejsce zamieszkania: Springfield Missouri, U.S.A
Zawód: Aktor i piosenkarz
Grał
w filmach: Halloweentown High jako Ethan Dalloway, Return to
Halloweentown jako Ethan Dalloway, High School Musical jako Ryan Evans,
High School Musical 2 jako Ryan Evans, Alice jako Lester McKinley.
Dabingował w filmach: Hercules i The Fox and The Hound 2
Śpiewał
mi. piosenki: Go the Distance, You Know I Will, Bop to the Top, Stick
to the status quo, We're All in This Together, I can't  take my eyes
off of you, What I've been looking for


http://zashley-lunessa.nireblog.com/blogs/zashley-lunessa/files/monique-coleman-240x312.jpg

Imię i Nazwisko: Monique Coleman

Znak zodiaku: skorpion (13 listopada)

Mieszka w Los Angeles

Mi


ejsce urodzenia: South Carolina, USA

W czasie wolnym: Lubi spotykać się z przyjaciółmi,

chodzić na zakupy, tańczyć i czytać książki :)

Nagrody: Magazyny "teen People" i "Teen Vogue"

zamieścily ją na liście obiecujących młodych talentów .

Studia: Ukończyła DePaul University's Theatre School

w Chicago .

Wystąpiła w trzeciej edycji "Tańca z Gwiazdami"

oraz "Gilmore Girls", "Veronica Mars "

i "The Suite Life of Zack and Cody " 


O H2o

  

Imię: Cleo

 

nazwisko:Setorii

 

moc:woda

 

kolor oczu:brązowy

 

kolor włosów:brązowy

 

chlopak: Lewis

 

        

imie:Rikki

 

nazwisko:Chadwick

 

moc:ogien (podgrzewanie wody)

 

kolor oczu:niebieski

 

kolor wlosow:bląd

 

chlopak:Zane

 

imię:Emma

 

nazwisko:Gilbert

 

moc: zamrarzanie

 

kolor oczu:niebieski

 

kolor wlosow:bląd

 

chlopak:Byron

 

Kilka fot:














Głosuj (0)

h-s-m-i-h2o 14/04/2008 15:57:43 [Powrót] Komentuj



fajny blog radze ci zablokować kopiowanie bo takto wszyscy będą od ciebie kopiować mówie ci;)
a to mój blog www.super-gwiazdy-hsm.blog.onet.pl/
vanessa99 1/02/2009 18:51:58
| brak www IP: 213.77.81.2

Hej fajny blogasek ciekawe nocie i zdjęcia=):D pozdrowienia=)
wpadnij na mój blog:www.hsm-karola8.blog.onet.pl
lubella 5/07/2008 13:58:08
| brak www IP: 83.14.44.146